пʼятницю, 24 лютого 2023 р.

 #LesyaBookChallenge2023

Публічно-шкільна бібліотека с.Голубне, комунального закладу "Березнівська міська публічна бібліотека" приєднується до книжкового челенджу від Літературно-меморіального музею Лесі Українки у Звягелі з нагоди 152-ї річниці від дня народження письменниці.




четвер, 23 лютого 2023 р.

 "Україна - країна нескорених" - під такою назвою у нашій бібліотеці проведено урок історії.

"Дайте миру шанс! Хочемо жити в мирній країні! Усім бажаємо мирного неба!" - такі гасла звучали з вуст дітей. Наш незламний народ вільної країни не просто вистояв цей складний рік, а й упевнено крокує до ПЕРЕМОГИ.

вівторок, 21 лютого 2023 р.

 Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку. Тому до Міжнародного Дня рідної мови в нашій бібліотеці було проведено урок духовності "Мова нас єднає".






понеділок, 20 лютого 2023 р.

 День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Унашій бібліотеці оформлено виставку-вшанування "Пам'яті Героїв Майдану" та проведено інформаційну хвилинку "У нашій пам'яті вони назавжди залишились".